Sunday, September 24, 2006

Feestjes en nog eens feestjes

Dit weekend waren we "van de goei". Op twee feestjes uitgenodigd zijn in een weekend, dat gebeurt niet al te vaak.
Zaterdag was de mama van Filip jarig. Taart en koffie 's namiddags, en 's avonds een lekkere koude schotel, het kan nogal smaken! Roosje was in goede doen, eens ze over het eerste verschieten van "nieuw-volk-in-het-gezicht-wanneer-ik-net-na-een-slaapje-mijn-ogen-open-doe" heen is. Als er zoveel te beleven valt, mogen mama en papa en de grootouders op hun kop staan dansen, er komt van namiddagdutje niet veel in huis.
Tegen de late namiddag werd ze toch heel erg moe, en was ze toch in slaap gevallen. Het vervelende was enkel dat ze dan blijkbaar aan het slapen was 'voor lang'. Ik heb ze nog wakker moeten maken, dan drinken gegeven en piama al aangedaan en dan naar huis. Gelukkig is ze in de auto terug in slaap gevallen, maar voordien was het echt wel een zielig huilconcert. De tijd is voorbij dat het uur waarop we thuis 'moeten' zijn er niet toe doet... Roos heeft een ritme, en iedereen plooie ernaar... :-)
Dat was al een les voor vandaag, want het nu stond het feestje van Emma en Mona op het programma. Die twee rakkers worden ook al 1 jaar (dinsdag). And that called for a celebration, too!
Een heel gezellige namiddag bij de ouders van Griet, met veel volk en cadeautjes, taart en lekkere dingen, en ook de zon die van de partij was - heel leuk allemaal.
[Griet, de foto's komen deze kant op waarschijnlijk? Kwestie van er een beeld bij te kunnen zetten he!] Deze keer zijn we iets vroeger naar huis vertrokken, maar Roos was toch redelijk ontroostbaar in de auto. Vermoeidheid en honger, een vervelende combinatie. Gelukkig is het ondertussen al opgelost en is ze al in dromenland!

No comments: