Sunday, August 05, 2007

Puf puf en vakantie

Na twee zomerse dagen zoals het voorbije weekend bracht, werd ik er fijntjes op attent gemaakt dat een meer toepasselijke blogpost dan "brr" wel op zijn plaats zou zijn ;-). Bij deze.

>Het is de voorbije dagen zeer stilletjes geweest op de blog, omdat wij het te druk hadden met... vakantie houden (en aansluitend was doen :-) ). Ondertussen zijn we van vrijdagavond terug van enkele dagen Center Parcs Erperheide met Roos én de nichtjes Marieke en Liske.
Wat een avontuur was me dat!
De nichtjes zijn héél braaf geweest en hebben flink meegeholpen om Roos te entertainen, de buggy te duwen enz, en hebben ondertussen zelf nog tijd overgehouden om te ravotten en te zwemmen en zeer weinig ruzie te maken...
Voor Roos waren het allemaal heel nieuwe en spannende indrukken. Een gigantisch zwembad waar ze urenlang in kon dobberen (in een mega-sized zwemband welteverstaan) zonder kou te krijgen. Slapen in alweer een ander bedje. Hele dagen lang met de nichtjes op zwier. Klauteren en klimmen in de Baluba, op het springkasteel en van de glijbaan sjeezen. Allerlei uiteenlopende dingen (en dan liefst door elkaar) proeven van het ontbijt- en dinerbuffet. Schetteren en zingen en lachen en spelen. En vooral: de dag doorkomen met heel weinig slaap.
Het is heel tof geweest voor ons allemaal, voor Filip en mezelf een beetje vermoeiender dan wat we tot voor Roos' geboorte als vakantie aanzagen ;-), maar absoluut voor herhaling vatbaar. Ik hoop van snel enkele sfeerbeelden te kunnen toevoegen.

Bij deze zit de congé er dus weeral op voor een jaar, en morgen met verse couragie aan de slag.
Slaapwel, het zal weer vroeg dag zijn.

1 comment:

Emma en Mona said...

Ik ben blij dat het meegevallen is. Met kleine kindjes weet je nooit, hé. We kijken uit naar wat foto's.