Wednesday, April 23, 2008

Update

Roos wordt twee binnen twee weken. Ze babbelt me de oren van het hoofd, zegt alles na (opletten met taal- en woordgebruik is dus de boodschap - bij voorkeur vloeken achterwege laten!) maar kan ook zeer duidelijk maken wat ze wil. "Allez kom mama", "in de coole buggy", "genoeg" enz.
Op de kribbe doet ze het nog steeds goed, en gaat heel graag (steelt alle harten en kan perfect ouders van... identificeren). Maar in tegenstelling tot enkele maanden geleden is ze weer een fase (of meerdere) voorbij en komt ze intussen ook heel graag mee naar huis.
Ze is ontzettend lief voor haar halfbroertje. Bij de minste "รจ" uit de wieg, spurt ze ernaartoe om een tutje te geven. Dat de jongen daar niet altijd om staat te springen is beyond her understanding. Want laat zij nu een grooooote fan zijn van de vlindervormige troost. Om een kusje te geven, kriebelt ze meer met haar haar in kleine oogjes, maar broerlief lijkt het zich niet aan te trekken. En mama slaat het allemaal geamuseerd gade.

Dit weekend gaan we naar twee opendeurdagen van scholen. Cannot believe dat het daar al 't moment voor is. De effectieve instap zal voor binnen een halfjaar zijn ofzo, maar 't zal er wel even rap zijn.

1 comment:

Anonymous said...

Fijn om je terug online te zien. Keep up the good work :-)